ILMAINEN TOIMITUS (DHL tai UPS)

DHL tai UPS jakelee pakettimme nopeasti ja asiakasystävällisesti lähetykset pakettikuljetuksena.
Saat erillisen sähköpostiviestin, jossa on toimitukselle seurantanumero. Voit seurata paketin liikkumista sivuilta www.dhl.fi.

DHL pakettitoimitukset jaellaan joko kuluttaja (BtoC, On Demand Delivery) jakeluna tai yritystoimituksina (BtoB Economy) .

On Demand Delivery – sovi vastaanotosta suoraan DHL:n kanssa!

DHL Express asiakaspalvelun tavoitat numerosta 030 45 345 (yritysasiakkaat) tai 030 45 346 (yksityisasiakkaat) arkisin klo 8.00-17.00.

Kun lähetyksesi on käsitelty DHL:n Suomen vastaanottopisteessä, saat sähköpostiviestin sekä tekstiviestin antamiisi yhteystietoihisi pakettisi jakelusta. Vastaamalla tähän yhteydenottoon viestissä tulleen linkin kautta voit sopia

  • Jakeluajankohdan päivä- ( klo 9-16) tai iltajakelulle ( klo 17-21) jotta voit olla vastaanottamassa pakettia
  • Vaihtaa vastaanottajaksi naapurisi
  • Antaa luvan jättää paketin ovellesi vaikka et ole vastaanottamassa paikalla
  • Pyytää toimituksen lähimpään DHLn pakettinoutopisteeseen
  • Siirtää jakelupäivän myöhemmäksi

POIKKEAMAT TOIMITUKSISSA

Lähettiyhtiö vastaa kuljetuksesi laadusta parhaalla mahdollisella tavalla, mutta joskus voi tulla poikeama toimitukseen joko viivästyneenä toimituksena tai rikkoutuneena toimituksena. Lähettiyhtiö on tuolloin ensin tilaajaan yhteydessä ja selvittää miten voi toimittaa lähetyksen. Lähetys tulisi vastaanottaa ja ilmoittaa tuolloin meille välittömästi asiakaspalveluumme tästä, jolloin voimme huolehtia jatkokäsittelystä ja korvaavasta toimituksesta mahdollisimman pikaisesti.

Päävalikko